Om företaget

Utveckling, hållbarhet och mental hälsa. Mental Coaching AB erbjuder resultatinriktade tjänster till företag/organisationer och individer med syfte att skapa insikt, utveckling och framgång. Det görs genom individuella samtal utifrån individens situation med väl beprövade metoder, och verktyg som ger resultat. Jag erbjuder även skräddarsydda föreläsningar, kurser, workshops, exklusiva nyhetsbrev och artiklar.

Centralt för coaching och mental träning är att aktivt arbeta med att sätta, och nå sina mål. Förväntat resultat från olika tjänster är bland annat bättre självkännedom, större egenkontroll, mindre stress, inre trygghet, motivation, balans mellan krav och förväntningar samt ökad livs- och arbetsglädje.

Fördelar för organisationer är bättre gruppdynamik, friskare medarbetare, minskad sjukfrånvaro, effektivare organisation och en hållbar utveckling. Coaching, mental träning och NLP är några av de mest kostnadseffektiva sätten att nå bra resultat på kort tid. Mina uppdragsgivare kommer från ett brett spektrum av branscher både i Sverige, och globalt.

Om mig
Jag som driver Mental Coaching heter Marianne Pettersson. Mitt arbete är att inspirera människor att växa både professionellt, och privat. Jag har coachat företagsledare i USA, rugbyspelare på Fiji, kvinnliga chefer och företagare i Australien, konstnärer i Nya Zealand, höjdrädda i Kina, glada amatörgolfare i Spanien, och många, många chefer och deras medarbetare i Sverige. Jag tror på hållbara människor, flexibla lösningar och en positiv företagskultur. Visionen är en bättre värld, en dag i taget.  

Jag är baserad Stockholm, och arbetar även under sommarhalvåret i Halland. Normalt arbetar jag även utomlands, och då främst i södra Spanien på Costa del Sol. Mina kunder finns över hela världen, och mitt nätverk är vitt och brett. Jag samarbetar i olika projekt med kollegor både i Sverige, Europa och i USA. 

Min blogg 365 dagar har jag drivit i över 12 år både på svenska, och på engelska med många följare världen över. Just nu är 365 dagar stängd då den genomgår en större förändring för att hitta sin plats i en ny värld. Tills vidare kan du följa mig på min blogg: Veckocoachen – förändra ditt liv en vecka i taget. Jag är sedan 15 år tillbaka mentor åt unga kvinnor och män i Sverige, Fiji och i södra Afrika. 

Jag är utbildad Mental Coach av Fil. Dr Lars-Eric Uneståhl på Skandinaviska Ledarhögskolan (https://www.unestaleducation.se) vilket innebär att jag är Licensierad Mental Tränare, Diplomerad Målbildstränare och ICC Certifierad Internationell Coach. Jag är även utbildad Stresscoach, Certifierad Handledare i Sorgbearbetning, Certifierad NLP Practitioner samt har läst personaladministration och teologi. Sedan flera år tillbaka arbetar jag också som frilansskribent, och skriver regelbundet artiklar inom mina expertområden som stresshantering, motivation, ledarskap, personlig utveckling, mental hälsa, sorg, målbildsträning med mera. Då jag ville vidareutveckla mitt skrivande har jag även utbildat mig i journalistik på Poppius Journalistskola

Praktisk information
Pris för ledarskapsutbildningar, coachpaket, kurser, föreläsningar, exklusiva nyhetsbrev och artiklar ges vid förfrågan. Kontakta mig via kontaktformuläret, och berätta kort om dig själv och din situation så bokar vi ett första möte.

Varmt välkommen till Mental Coaching!
Marianne Pettersson
Mental Tränare och Coach