Coaching

Är du trött på att inte nå dina mål? Vill du bli utmanad, utvecklas och få nya perspektiv? Vill du arbeta driven av glädje istället för rädsla att misslyckas? Behöver du hjälp att mentalt fortsätta hantera Covid-19, och hitta en ny väg framåt?

Då är Mental Coaching rätt företag att ta dig till nya nivåer både professionellt, och privat. Behöver du omedelbart hjälp med att lösa akuta problem erbjuder jag dagligen tider för akutcoaching från 20 – 60 minuter. Som coach hjälper jag dig att sätta mätbara mål, skapa handlingsplaner, nya rutiner och hitta din individuella prestationsnivå. Jag ställer frågorna, och du gör förändringsarbetet.

Vad är coaching?

Coaching är en professionell samtalsmetod vars syfte är att skapa positiva, och bestående resultat. Det är en metod för personlig, och professionell utveckling för dig som vill förändra, förbättra, få insikt och nya perspektiv. Coaching tar dig från ditt nuläge, och ger dig verktyg att nå dina mål. Mental coaching är inte terapi. Det är ett partnerskap där coachen hjälper dig att få tillgång till din fulla potential.

Jag finns med i hela processen. Engagerad och tillgänglig i en trygg, och uppmuntrande miljö. Förväntat resultat: ökad självkännedom, motivation, arbetsglädje, effektivitet, balans jobb/privat, minskad sjukfrånvaro och bättre relationer. Coaching gör dig mer målfokuserad, och mer handlingskraftig.

Karriärscoaching

Vet du vart du är på väg? Karriärscoaching har sin utgångspunkt i din karriär. Det kan handla om hur du ska gå vidare i din karriär, kanske funderar du på att ändra inriktning, eller behöver en bättre balans mellan jobb, och din livssituation.

Chefscoaching

Behöver du stöd eller utvecklas i din roll som chef? Chefscoaching är ett coachprogram för chefer att utveckla sin fulla potential att leda människor, och organisationer. Likaså att leda sig själv.

Entreprenörscoaching

Hur framgångsrik vill du bli? Entreprenörscoaching är inriktad både på att utveckla ditt företag, och dig som person. Fokus ligger på att skapa ett hållbart företag, din personliga utveckling samt en bra balans mellan arbete och privatliv. 

Livscoaching

Vet du vad du vill? Livscoaching handlar om livet i stort: arbete, hälsa, relationer, och ekonomi. Tillsammans skapar vi en verktygslåda, och handlingsplaner för en positiv och hållbar framtid. Jag hjälper dig att hitta nya perspektiv på dina problem både i din yrkesroll, och som privatperson.

Akutcoaching

Ibland behöver vi en akutcoaching för att snabbt hitta svar på hastigt uppkomna situationer. Just nu mer än någonsin. Jag erbjuder dagligen tider för akutcoaching mellan 20 – 60 minuter via telefon, eller Skype.

Praktisk information

När? Varje coachsession är 50 minuter, och vi börjar med varannan vecka. För att det ska ha effekt börjar vi med att ses mellan 7 – 12 gånger. Därefter ett uppföljningsmöte efter 3 månader.

Var? Lokal vid Medborgarplatsen på Södermalm, Stockholm. Jag fortsätter att erbjuda coaching via Skype, telefon eller walk & talk.

Hur? Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan dina coachingsessioner.  

Pris? Priser för coaching börjar på 1 800 kr inkl moms för privatpersoner, och exkl moms för företag. Pris för coachpaket ges vid förfrågan. Betalning görs antingen med Swish eller faktura i samband med bokning. Akutcoaching kan endast betalas via Swish.

Välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret. Berätta kort om dig själv och din situation så bokar vi ett telefonmöte.

Coaching är ett av de mest kostnadseffektiva, och fokuserade sätten att utveckla människor. Den coaching jag erbjuder utförs enligt ICC:s (International Coaching Community) etiska koder och riktlinjer http://www.internationalcoachingcommunity.com

Coaching – Chefscoaching – Karriärscoaching – Entreprenöscoaching – Livscoaching – Akutcoaching – Mental Coaching