Nyheter

Lucka 22

”Att förtvivla är att förolämpa framtiden”. Vi behöver varken kunna, veta eller våga allt. Däremot är det en styrka att ha tillit till sina egna förmågor, och till vår omvärld. Om du har problem med tillit, är idag ett bra tillfälle att öva på detta. Välj ut en person (det kan vara dig själv) eller en specifik situation, och se vad som händer när du har tillit. Skriv ned hur, och varför du gjorde dina val. Gör ett medvetet val att fram tills den 22 januari 2022 välja tillit även när du tvivlar. Det handlar om 31 dagar, och den 22 januari kan du ta ett nytt beslut om du vill. Var rädd om dig, och ha en bra onsdag! Marianne Pettersson Mental tränare & Coach

Mental Coaching – Förändra ditt liv en dag i taget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *