Nyheter

Lucka 15

Tid är precis som allting annat i livet en fråga om prioritering, och attityd. Om du har attityden att du aldrig har tillräckligt med tid, ja då kommer du heller aldrig att få tillräckligt med tid. De som klagar på att de har ont om tid lever oftast i en illusion, och de tror att deras problem skulle lösas om de bara fick mer tid. Ingenting skulle förändras. De skulle fortfarande ha lika ont om tid som innan, eftersom de inte skulle ändra sitt sätt att leva utan bara fortsätta som tidigare. Istället behöver du fundera på vad du använder din tid till, och därefter din inställning till den. Vet du var dina tidstjuvar finns? Var rädd om dig, och ha en fin onsdag! Marianne Pettersson, Mental tränare & Coach 

Mental Coaching – Förändra ditt liv en dag i taget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *