Nyheter

Lucka 5

Fågel, fisk eller mitt emellan är en lek som vi även kan använda i våra liv för att avdramatisera olika problem. En bra idé är att pusha dig själv att satsa lite högre än vad du först hade tänkt, att tänka lite djärvare än vad du startade med. När processen väl har börjat så dröjer det inte länge förrän du vågar gå ännu ett steg längre. Det som kändes som omöjligt för ett par veckor, månader eller för ett år sedan är idag möjligt. Vi förvånas ofta i efterhand, när vi har distans till situationen att vi inte var modigare oavsett om det gällde vårt arbete, relationer eller hälsa. Var rädd om dig. Jag önskar alla en trevlig 2:a advent! Marianne Pettersson, Mental tränare & Coach 

Mental Coaching – Förändra ditt liv en dag i taget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *