Om mig

Jag är utbildad Mental Coach av Lars-Eric Uneståhl på Skandinaviska Ledarhögskolan vilket innebär att jag är Licensierad Mental Tränare, Diplomerad Målbildstränare och ICC Certifierad Internationell Coach. Jag är även utbildad Stresscoach, Certifierad Handledare i Sorgbearbetning, Certifierad NLP Practitioner samt har läst personaladministration och teologi.

Min bas är i Stockholm men jag arbetar även i Småland, Halland och utomlands. Främst i södra Spanien på Costa del Sol. Jag har även haft förmånen att arbeta i Australien, och på Fiji. Mitt kontaktnät är vitt och brett. Många gånger samarbetar jag med kollegor både i Sverige, och ibland även i USA. Min blogg 365 dagar har jag drivit i många år, och mina följare finns över hela världen.

Sedan några år tillbaka arbetar jag också som frilansskribent och skriver regelbundet artiklar inom mina expertområden. Då jag vill vidareutveckla mitt skrivande har jag utbildat mig i journalistik på Poppius Journalistskola. I dagsläget arbetar jag på en bokserie om personlig utveckling.

Mental träning, coaching och NLP är några av de mest effektiva sätten att nå bra resultat på kort tid. Varmt välkommen!
Marianne Pettersson
Mental Coach